Castle range bug

You found a bug? Post it here!

Moderator: Game Administrators

Shawn
Posts: 55
Joined: Fri May 20, 2016 6:54 am

Castle range bug

Post by Shawn » Thu Apr 06, 2017 4:33 am

I have a screen shot this time to explain, and why is it always a slxo castle i find? Lmao.
Attachments
Screenshot_2017-04-05-22-31-51.png
Screenshot_2017-04-05-22-31-51.png (814.1 KiB) Viewed 1847 times
Screenshot_2017-04-05-22-15-24.png
Screenshot_2017-04-05-22-15-24.png (820.56 KiB) Viewed 1847 times
Omg8>>mage>>3770
Sniper97>>archer>>131
Death chil>>dwarf>>125
Im-bored>>sword>>110
I-mine>>dwarf>>316
NightBaby
Posts: 443
Joined: Sat Jan 28, 2017 6:43 pm

Re: Castle range bug

Post by NightBaby » Sat Jun 10, 2017 8:53 pm

I also find this a lot when fighting Lev and SLXO. All the ranges are glitched including ballistas/catapults. It angers me when this is ignored, but I realize it must be seen to be believed.
I have a few screenshots to help open this topic up. ;)
I hope for this glitch abuse to be looked at and stopped. I am truly tired of walking by a tower and dying out of its range. Ty for your time.
"Pride had kept her running when love had betrayed her."
"Some scars don't hurt. Some scars are numb. Some scars rid you of the capacity to feel anything ever again."
User avatar
Cashew
Posts: 362
Joined: Mon Dec 05, 2016 10:19 pm
Location: Kentucky

Re: Castle range bug

Post by Cashew » Sat Jun 10, 2017 10:50 pm

Triangluated coverage, I should be good to step 1 more north according to tower range but I can't. I also cannot survive to take a picture to show it just death.

The next post's picture shows someone walking inside the tower range untouched as well.

Yes auto was set, yes there was ammo in tower (fireballs and stone) and yes he actually stood there in several spots (I have multiple ss I took in a row but figured it'd just be repetitive).
Attachments
Ss1.png
Ss1.png (1.94 MiB) Viewed 1705 times
Ss2.png
Ss2.png (1.93 MiB) Viewed 1705 times
Ss3.png
Ss3.png (1.92 MiB) Viewed 1705 times
Last edited by Cashew on Sat Jun 10, 2017 10:58 pm, edited 2 times in total.
User avatar
Cashew
Posts: 362
Joined: Mon Dec 05, 2016 10:19 pm
Location: Kentucky

Re: Castle range bug

Post by Cashew » Sat Jun 10, 2017 10:51 pm

Here is the one of standing inside the range untouched. Wouldn't let me attach it on the previous post.
Attachments
rsz_screenshot_20170607-171800.jpg
rsz_screenshot_20170607-171800.jpg (243.89 KiB) Viewed 1704 times
User avatar
Cashew
Posts: 362
Joined: Mon Dec 05, 2016 10:19 pm
Location: Kentucky

Re: Castle range bug

Post by Cashew » Sat Jun 10, 2017 10:57 pm

To the gm that have repetively said pictures don't show it well, come test it for yourself. They have extended range, if their towers can hit outside the circle and ours can't even hit INSIDE the circle something ain't right.
Silverjew
Posts: 9
Joined: Wed Dec 28, 2016 10:40 am

Re: Castle range bug

Post by Silverjew » Sun Jun 11, 2017 2:01 am

I have reported this to gm and they just shrugged it off. Doesn't seem they care
User avatar
DAVEmanda
Posts: 911
Joined: Fri Jun 24, 2016 11:08 pm
Location: España

Re: Castle range bug

Post by DAVEmanda » Sun Jun 11, 2017 3:44 am

This bug has been reported for lots of players and no fixed yet. I know that isn't hard to fix, I hope that It can be fixed soon :roll:
I am:
DAVE_manda
Dave_mago
Dave_pesca
Dave_enano
Dave_shot
Red_Croc
Green_Croc
PurpleCroc
MultiCroc
---
If Im special is because I make u special, but if Im person is because u made m person

Que haría yo sin ti...

GAME TRANSLATOR (Spanish)
NightBaby
Posts: 443
Joined: Sat Jan 28, 2017 6:43 pm

Re: Castle range bug

Post by NightBaby » Sun Jun 11, 2017 6:23 am

Cashew wrote:To the gm that have repetively said pictures don't show it well, come test it for yourself. They have extended range, if their towers can hit outside the circle and ours can't even hit INSIDE the circle something ain't right.
I've also seen them in range of towers and not get hit. They attack us while inside range and do not get hit by tower! I've also noticed that when I try to stun them, they can hit me but I can't throw a stun until I'm in around 4 or 5 range. They have 8 range and so do my stuns yet I cannot hit them? How is this fair and possible? They can hit us and we can't touch them b/c of all the glitched ranges! How much more will it take before a GM listens and sees it themselves?! I'm tired of such glitches being ignored and abused! You can't call it lag. Different devices, connections, people, accounts all have the same problem with these ranges. This only happens when fighting them!
"Pride had kept her running when love had betrayed her."
"Some scars don't hurt. Some scars are numb. Some scars rid you of the capacity to feel anything ever again."
JM Punk
Posts: 10
Joined: Fri Jun 03, 2016 2:47 am

Re: Castle range bug

Post by JM Punk » Sun Jun 11, 2017 7:10 am

On this topic ive spoken to GM about, castle range is more supportive of the castles above
Seiging and building one has to be closer at the bottom and they can get more spacing from the top
Making it difficult fighting a clan above
Many buildings have already been destroyed with this abuse so point is many players are upset about it and i wanna know what u guys are doing about it
User avatar
ardesia
Posts: 2707
Joined: Sun Jul 26, 2015 8:47 am
Location: Italy

Re: Castle range bug

Post by ardesia » Sun Jun 11, 2017 8:47 am

We investigated, and are aware of the situation, which is being tested and analysed. It doesn't need to be told again, but still... we cannot fix any glitch or bug, because they are compbatant's area.
[GM] ardesia :: Game Admin :: Currently retired
If you need contacting me, write my vasinta forum account a message
Post Reply