Problem upDate

You found a bug? Post it here!

Moderator: Game Administrators

User avatar
Ryaca
Posts: 2681
Joined: Fri Jan 22, 2016 3:52 am

Re: Problem upDate

Post by Ryaca » Thu Sep 08, 2016 5:38 am

It's random. It doesn't do it every time. I just tried it twice. The first time it didn't do it. The second time it did.
BOO!:ghost:
User avatar
compbatant
Site Admin
Posts: 1487
Joined: Fri Jun 15, 2012 12:00 am
Location: Warsaw, Poland
Contact:

Re: Problem upDate

Post by compbatant » Thu Sep 08, 2016 9:20 am

Ryaca wrote:It's random. It doesn't do it every time. I just tried it twice. The first time it didn't do it. The second time it did.
I released version 6.0.3 which maybe fix that. Please check.
User avatar
Ryaca
Posts: 2681
Joined: Fri Jan 22, 2016 3:52 am

Re: Problem upDate

Post by Ryaca » Thu Sep 08, 2016 1:23 pm

I downloaded update 6.0.3 and logged in 3 times. The first two times, I logged in and immediately logged out and it didn't give me any problems. The 3rd time, I stayed for about 1 minute and I sent a message through chat asking Mad_Maniac if he knew about new update and when I logged, it looked like this:
Attachments
Screenshot_2016-09-08-06-15-06.png
Screenshot_2016-09-08-06-15-06.png (6.28 KiB) Viewed 2001 times
BOO!:ghost:
randy94
Posts: 7
Joined: Fri May 06, 2016 7:26 pm

Re: Problem upDate

Post by randy94 » Thu Sep 08, 2016 8:35 pm

I using xiao mi mipad Android 4.44kikat
The app is now version 6.0.3
The problem is still happen
randy94
Posts: 7
Joined: Fri May 06, 2016 7:26 pm

Re: Problem upDate

Post by randy94 » Thu Sep 08, 2016 8:39 pm

compbatant wrote:
Ryaca wrote:Mine still does it and I updated yesterday. I noticed that it happens when I get kicked from the server or I log out and try to log back in again.
Does it happen every time? Even if you start the game play few seconds and log out or only after long time of playing?


Yes it happen every time when log off.
The only way to be normal again is to close the app and open again
User avatar
compbatant
Site Admin
Posts: 1487
Joined: Fri Jun 15, 2012 12:00 am
Location: Warsaw, Poland
Contact:

Re: Problem upDate

Post by compbatant » Thu Sep 08, 2016 11:44 pm

I made tests on other phone and it also happened there. It seems to be android bug on 4.x android versions. It happens when you rotate the phone and then exit the game.
I made workaround for that bug. I disabled hardware acceleration in rendering game menu and it seems that it fixed this problem. I released FT 6.0.4 with that fix. I hope all will be good now.
User avatar
Ryaca
Posts: 2681
Joined: Fri Jan 22, 2016 3:52 am

Re: Problem upDate

Post by Ryaca » Fri Sep 09, 2016 12:06 am

Thank you Compbatant. I appreciate everything you do for this game :)
BOO!:ghost:
The Houstaaja
Posts: 268
Joined: Mon Mar 30, 2015 4:37 pm
Location: Finland, Jyväskylä

Re: Problem upDate

Post by The Houstaaja » Fri Sep 09, 2016 12:31 am

I'm not sure if this is purposely added that archers goes melee when you auto-target monsters, but it's hella annoying. Is this going to be fixed?
THE DEVIL (Dwarf) (371).
The Ogre (150). (raw).
The Magic (106).
The Archer (130).
SPECTER (Swordman) (155).
SHOPKEEPER (10) storage account.
Game Translator.
Languages spoken: Finnish, English.
randy94
Posts: 7
Joined: Fri May 06, 2016 7:26 pm

Re: Problem upDate

Post by randy94 » Tue Oct 04, 2016 6:02 pm

Thk for fixing thE bug combatant
But the typing place still have problems.
I don't know is there anyone have this problem or is because of my tablet
Hope you can fix this
Having problem when talk to ppl
Attachments
IMG_20161005_000206.jpg
IMG_20161005_000206.jpg (1.03 MiB) Viewed 1943 times
IMG_20161004_235632.jpg
IMG_20161004_235632.jpg (1 MiB) Viewed 1943 times
IMG_20161004_235903.jpg
IMG_20161004_235903.jpg (1.02 MiB) Viewed 1943 times
Post Reply