Add commas to trade

If you have ideas to improve this great game, post them here!

Moderator: Game Administrators

User avatar
Cashew
Posts: 362
Joined: Mon Dec 05, 2016 10:19 pm
Location: Kentucky

Add commas to trade

Post by Cashew » Mon Apr 03, 2017 12:23 am

Instead of the gold amount being 100000000 for example, show it as 100,000,000. Will be very helpful instead of having to triple check and make sure there are enough numbers lol.
User avatar
Ryaca
Posts: 2681
Joined: Fri Jan 22, 2016 3:52 am

Re: Add commas to trade

Post by Ryaca » Mon Apr 03, 2017 12:27 am

+1
BOO!:ghost:
User avatar
Arashiko
Posts: 940
Joined: Wed Nov 30, 2016 9:51 am

Re: Add commas to trade

Post by Arashiko » Mon Apr 03, 2017 3:10 am

+2
Arashiko Senior GM (RETIRED )
Now playing again as Arozel.


Image
User avatar
naomi
Posts: 663
Joined: Wed Mar 26, 2014 2:48 am
Location: Philippines

Re: Add commas to trade

Post by naomi » Mon Apr 03, 2017 3:34 am

+3
username:naomi lvl.1,631 archer (ADIK-Marshal)
username:naomii lvl.72 archer (ADIK-Duke)



IS NOW ACTIVE...
User avatar
madmaniacal1
Posts: 1547
Joined: Mon May 23, 2016 12:29 am

Re: Add commas to trade

Post by madmaniacal1 » Mon Apr 03, 2017 3:57 am

+4


I see a pattern here.
WARBRINGER
Posts: 497
Joined: Sun Dec 04, 2016 8:47 pm
Location: Hampshire, England

Re: Add commas to trade

Post by WARBRINGER » Mon Apr 03, 2017 8:02 am

+5
WARBRINGER [raw][Very Hungry Ogre]
BlackBows [rod][Archer]
Echoes :twisted: [Duke of NTL][Sword]
Black Rose [AD][Mage]
User avatar
Khmer
Posts: 278
Joined: Sun Jan 29, 2017 9:07 am

Re: Add commas to trade

Post by Khmer » Mon Apr 03, 2017 10:03 am

Cashew wrote:Instead of the gold amount being 100000000 for example, show it as 100,000,000. Will be very helpful instead of having to triple check and make sure there are enough numbers lol.
+1
User avatar
Ryaca
Posts: 2681
Joined: Fri Jan 22, 2016 3:52 am

Re: Add commas to trade

Post by Ryaca » Mon Apr 03, 2017 1:34 pm

Lol!
BOO!:ghost:
User avatar
Cashew
Posts: 362
Joined: Mon Dec 05, 2016 10:19 pm
Location: Kentucky

Re: Add commas to trade

Post by Cashew » Mon Apr 03, 2017 3:57 pm

I'm really surprised I haven't seen this suggested before until now lol.
User avatar
Lord Baal
Posts: 45
Joined: Sun Feb 26, 2017 12:43 am
Location: Silverwood Moat

Re: Add commas to trade

Post by Lord Baal » Wed Apr 19, 2017 9:26 pm

+6
[OnyX]
Lord Baal
Ganondwarf
Yggdrasila
Post Reply