Pelin säännöt - Kaikkien pelaajien tulee noudattaa niitä

Tämä on suomenkielinen versio perustiedoilla ja täällä on mahdollisuus keskustella muiden suomalaisten pelaajien kanssa.

Moderator: Game Administrators

Locked
User avatar
monstercat
Posts: 53
Joined: Tue Feb 24, 2015 11:51 pm
Location: Finland

Pelin säännöt - Kaikkien pelaajien tulee noudattaa niitä

Post by monstercat »

MadMikael wrote:Hei.
Sääntöjen englanninkielinen versio ja muut päivitettiin tänään 11. kesäkuuta 2017. Nämä säännöt eivät enää ole ajan tasalla. Katso englanninkieliset säännöt, jotka löytyvät täältä:
viewtopic.php?f=25&t=2560
Tarkista säännöt aika ajoin, ne voivat päivittyä määräajoin!
(viimeisin päivitys: 30. Maaliskuuta 2015 - koko dokumenttia muokattu!)

Forgotten Tales on sosiaalinen peli ja Forgotten Tales foorumi on sosiaalinen pelisivusto. Teidän ei tarvitse käyttää sosiaalisia ominaisuuksia kuten pelin keskustelu tai pelin yksityisviestit (PM:t) foorumilla nauttiaksesi pelistä, mutta ajattelemme, tämä on iso osa sitä mikä tekee pelistä hauskemman.

Yhteisö on laajalti kansainvälinen; tätä android-peliä pelaa pelaajia eri puolilta maailmaa. Siinä on monia etuja ja se on jännittävää - Toisaalta sillon tällöin esiintyy kultturaalisia tai kielellisiä haasteita.

Olemme laatineet joitakin sääntöjä välttääksemme turhautumista ja vihaa. Useimmissa tapauksissa pelaaja haluaa pitää hauskaa Forgotten Talesin parissa aivan kuten sinäkin! Nämä säännöt ovat varmistamassa nautinnollisen pelikokemuksen koko yhteisölle.

Säännöt on laadittu meidän tiimimme toimesta.Kuuntele aina gamemastereita (klaani GM), he ovat johdossa!

Tilien ostaminen, myyminen, vaihtaminen tai jakaminen ei ole sallittua. Tietyissä tilanteissa nämä toimet ovat rangaistavia. Menetät todennäköisesti osallistuneet tilin/tilit ja mahdollisesti kaikki tilisi jos yksikään niistä oli mukana varkaudessa. Joten jos ostat hahmon, joka on ollut varastettu aiemmin, sinulla on ongelma!

Huomautus 1: Jos ostat tasoja/ulkoasuja/yms. näille hahmoille oikealla rahalla, normaalisti me sallimme näiden siirtämisen uudelle hahmolle (taso 0).

Huomautus 2: Myöskään tavaroiden myyminen oikeaan rahaan ei ole sallittua turvallisuuden ja muiden seikkojen takia


0) Järjestelmän siivoaminen

Ettemme unohtaisi mainita tästä täällä, järjestelmä poistaa käyttämättömät hahmot, jotka ovat alle 4 tasoisia tietyn ajan passiivisuuden jälkeen: Hahmot tasoilla 0 ja 1 (2 ja 3) poistetaan 30 (90) päivän passiivisuuden jälkeen.

---


1) Käytä turvallista ja muistettavaa salasanaa!

Tietyllä tasolla et halua, että hahmosi tulee kaapatuksi muiden pelaajien toimesta. Ja uskokaa meitä; on pelaajia, jotka yrittävät tätä. He kokeilevat esimerkiksi "123456" tai hahmon nimeä salasanaksi. Tiimi ei auta sinua tässä ongelmassa, jos lokit näyttävät ettei salasanasi ollut turvallinen. Salasana luokitellaan turvalliseksi kun siinä on vähintään 8 merkkiä ja se sisältää numeroita ja kirjaimia.

---


2) Älä koskaan jaa salasanaasi!

Turvallinen salasana ei ole hyödyllinen, jos käytät sitä kaikkialla tai annat sen kolmannelle osapuolelle. Pidä se salaisuutenasi. Jos päätätte antaa tilinne pois, teidän täytyy ottaa vastuu seurauksista

Jos olet jakanut salasanasi ja hahmosi on varastettu tätä kautta, me emme palauta hahmoa takaisin. Loppujen lopuksi emme voi ratkaista kuka oli alkuperäinen omistaja. Se käy entistä vaikeammaksi jakamisen kanssa (katso sääntö 6). Me voimme laittaa menetetyn hahmon tyrmään, jos muistat viimeisen salasanan ja ilmoitat asiasta lyhyen ajan kuluessa. Tässä tapauksessa ole yhteydessä gamemasteriin.

---


3) Jokaista tiliä kohdellaan erikseen!

Ei ole väliä, kuka pelaaja on hahmon takana, hahmoa rangaistaan. Tämä tarkoittaa, jos menetät hahmosia hallinnan jakamalla (katso säännöt 1, 2), sinun täytyy kohdata seuraukset.
---


4) Jos pelaaja rikkoo lakkaamatta sääntöjä, kaikkia hänen hahmojaan saatetaan rangaista!

Tämä sääntö voi kumota säännön 3, mutta tulee olemaan varoituksia ennen kuin sääntö 4 pätee! Hahmot määritellään IP:n perusteella. Jos et tiedä mikä IP on, lue tämä.

Huomautus1: Jos käytät proxya peittääksesi oikean IP:si ja rikot sääntöjä, sinut voidaan bännätä pysyvästi molemmista, pelistä että foorumilta. Tämä koskee kaikkia tilejäsi.

Huomautus2: Tiedämme, että IP ei ole 100% tunniste henkilöstä verkostossa, mutta se on paras keino, joka meillä on. Jos on joku sekaannus yksittäistapauksessa, me hoidamme asian varmasti.

---


5) Jos ostat tuotteita (tasoja/tavaroita) oikealla rahalla ja siinä esiintyy bugi, ilmoita asiasta 7 päivän sisällä!

Tämän ei pitäisi tapahtua, mutta voit ostaa esimerkiksi tasoja väärälle hahmolle. Ole nopea ilmiantosi kanssa!

Huomautus: Kun ostat jotakin, googlen palvelin voi viivastyttää sitä jopa 24 tuntia, Odota tämä ajanjakso ennen kuin otat yhteyttä tiimiin. Se on hyvin harvinainen ongelma, mutta niin voi tapahtua. Valitettavasti emme voi korjata sitä ollenkaan.

---


6) Jos ostat tai myyt kokonaisen hahmon, emme ole vastuussa mistään ongelmasta, jotka johtuvat vaihtokaupastasi! Hahmo on ostettu/myyty mustassa pörssissä, joten tämä kaikki on teidän vastuullanne!!!

Huomautus: Vaihto-ongelmat, mykistysten määrä, klaani pulmat, ongelmat, jotka on mainittu säännössä 4, ... - voi olla paljon ongelmia joita joudut kohtaamaan

Ja uudestaan... Jos ostatte varastetun hahmon, se voi vaikuttaa kaikkiin hahmoihisi! Ainakin menetät varastetun hahmon.
---


7) On kiellettyä käyttää kolmannen osapuolen ohjelmia!

On ankarasti kiellettyä käyttää kolmannen osapuolen ohjelmia kuten autoklikkeriä saadakseen etua. Jos hyväksikäytät peliä sillä tavalla, saat ainoastaan yhden varoituksen. Sitten voi tapahtua niin, että hamosi on pysyvästi tyrmässä, vaikka pelaisit enimmäkseen ilman kolmannen osapuolen ohjelmia - joten ole varovainen!

---


8) On kiellettyä hyväksikäyttää häiriötä tai bugia!

Jos löydät suuria bugeja ja hyväksikäytät siitä, hyväksikäytät kaikkia pelaajia, jotka ovat käyttäneet paljon aikaa rankentaakseen hahmojaan! Rangaistukset voivat olla ankaria, varsinkin jos toistat käytöksesi!

Toisaalta olemme hyvin onnellisia pelaajista, jotka eivät välitä vain omasta edustaan vaan pelistä itsessään. Jos löydät häiriön tai bugin, voit ilmiantaa sen gamemasterille yksityisviestillä tai julkisella foorumilla. Me palkitsemme ilmiannoista, koska olet auttanut parantamaan peliä!
---


9) Pelikokemuksen pilaaminen muilta!

Jos väärinkäytät klaani-, ystäväpyyntö tai myyntipainikkeita, jos lähetät miljoonittain viestejä muille, jos blokkaat siltoja/sisäänkäyntejä asettamalla hahmon tai lemmikin tielle, jos blokkaat spawnia tai teet mitä tahansa ärsyttääksesi muita pelaajia, sinua rangaistaan. Tämä sisältää leiriytymisen ja turva-alueiden hyväksikäyttämisen kuten karttojen rajat ja kaupat myöskin.

Jos näitä toimia tapahtuu taktisessa mielessä lyhyen ajan ja klaanisotien yhteydessä, se voi olla sallittua.

Tiimi varoittaa sinua ensiksi ja lisää sinut sisäiseille varoituslistalle. Sitten, sinut potkitaan tietyksi ajaksi tai sinusta tulee lainsuojaton, joten kuka tahansa voi hyökätä kimppuusi. Jos saat pelaajan kiinni tätä (tarkoiteuksella tai vahingossa, joko sillä hetkellä tai jälkeenpäin tarkistettuaan pelin lokit) häneltä voidaan poistaa lemmikkejä, kultaa tai jopa XP rangaistukseksi pelikokemuksen pilaamisesta toisilta.

Jos kohtaat pelaajan, joka rikkoo sääntöjä - Älä ruoki trollia. Jos joku käyttäytyy sopimattomalla tavalla, poistu tilanteesta ja ota yhteyttä meidän tiimiimme. Me hoidamme asian!


10)) Keskustelun kielenkäyttö!

Mikä tahansa loukkaava, kiroilu, rasistinen, seksistinen, seksuaalinen tai mikä tahansa muu loukkaava kielenkäyttö mitä tahansa ryhmää tai yksilöä kohtaan joko rotuun tai sukupuoleen, kansalaisuutta tai uskontoa kohtaan luokitellaan keskustetun väärinkäytöksi ja pelaajaa rangaistaan. Tämä sisältää myös loukkaavat klaanien ja hahmojen nimet. Kuten aiemmin mainittiin, älä ruoki trolleja! Jos alat kiroilemaan takaisin tai provosoit toista pelaajaa, saat myöskin rangaistuksen! Ilmianna heidät gamemastereille ja he hoitavat sääntöjenrikkojat.

Meillä on vähäinen toleranssi loukkaavaan kielenkäyttöön julkisessa keskustelussa: pieni kirous, joka ei ole suunnattu kenellekkään ei tulisi päätyä mykistämiseen. Harkitse aina yksityisviestin tai klaanikeskustelun käyttämistä välttääksesi ongelmia.
Last edited by MadMikael on Sun Jun 11, 2017 9:35 pm, edited 1 time in total.
Reason: added a translated comment, referring to the English rules, and a link
Senior Game Master (GM)

Useful Links:
* General game help
* Quest list
* Forum Rules
* Game Rules
Languages spoken : Finnish, English

I like trains 👀
User avatar
MadMikael
Posts: 3302
Joined: Sat Mar 08, 2014 5:54 pm
Location: Windsor, Ontario, Canada (EST time zone)

Re: Pelin säännöt - Kaikkien pelaajien tulee noudattaa niitä

Post by MadMikael »

Hei.
Sääntöjen englanninkielinen versio ja muut päivitettiin tänään 11. kesäkuuta 2017. Nämä säännöt eivät enää ole ajan tasalla. Katso englanninkieliset säännöt, jotka löytyvät täältä:

viewtopic.php?f=25&t=2560

@monstercat
Voit vapaasti korjata käännökseni täällä ja ylhäällä ;)
RETIRED [GM] - Game Master

Please contact GM Inbox for help if you need it.

⬇️ GM Inbox contact link ⬇️
ucp.php?i=pm&mode=compose&u=9711
Locked