Proszę pisać tutaj pomysły questów.
Nie pisz zadań, które są niemożliwe do natychmiastowego dodania do gry, bez zmiany / rozszerzenia silnika gry.
Każdy pomysł, zadanie, które zostaną wykorzystane w grze zostaną nagrodzone. Dam ci 5 poziomów!

Potrzebujemy więcej zadań w istniejących mapach, zanim zacznę pracę nad nowymi mapami.
Co jest potrzebne do przedłożenia ważnego wniosku Quest:
Dialogowe Questy
Potrzebne rzeczy do aktywowania questa (potrzebne elementy oraz jak i gdzie można je uzyskać, minimalny poziom, już gotowe zadania, potrzebne złoto)
Działanie wykonane po zakończeniu questu (odebrać elementy, dodać punkty doświadczenia, dodać złoto, teleportować się do innego miejsca, tarło potwory)
Proponowana lokalizacja poszukiwania.
Dziennik Quest - krótki tekst wyświetlany po kliknięciu na obraz.
Proszę określić dokładne parametry nowych elementów, które nie istnieją jeszcze w grze.
Jeśli podasz obrazy, które używam w grze nowego NPC, przedmiotów itp w tezy otrzymasz dodatkowe 3 poziomy.
Oto stare zadania pomysły, które lubię, ale nie wiedziałem jeszcze dodane do gry (mam nadzieję, że zrobię to wkrótce):
viewtopic.php? f = 8 & t = 3243
Jednak brakuje im niektórych wymaganych rzeczy opisanych powyżej. Niektórzy z was napisał również bardzo złożone pomysły questów jakiś czas temu, który zawiera wiele zadań lub - to wciąż czeka na wdrążenie

Mam nadzieje że pomogłem =D